اسلامی در مشهد: سال گذشته اندیشکده دیده‌بان هسته‌ای را ایجاد کردیم آملی لاریجانی خطاب به پزشکیان: اهانت‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را پاسخ دهید رئیس سازمان انرژی اتمی در مشهد: غنی‌سازی اساس صنعت هسته‌ای ماست تعامل دولت و بخش خصوصی باعث ارتقای رتبه خراسان رضوی در پایش محیط کسب‌وکار پزشکیان با خانواده معظم شهدا در بدو ورود به کرمانشاه دیدار کرد اعلام ویژه‌برنامه‌های اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و شهدای خدمت، در مشهد مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس‌جمهور آمریکا تأثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد
سرخط خبرها

تاکید مخبر بر اطلاع‌رسانی امکانات پایانه‌های مرزی کشور| زائران مشارکت جدی‌تری در زمان‌بندی سفر اربعین داشته باشند

  • کد خبر: ۱۲۲۹۹۷
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
تاکید مخبر بر اطلاع‌رسانی امکانات پایانه‌های مرزی کشور| زائران مشارکت جدی‌تری در زمان‌بندی سفر اربعین داشته باشند
معاون اول رییس جمهور از پایانه مرزی خسروی بازدید کرد و از نزدیک در جریان زیرساخت‌ها و تمهیدات اندیشیده شده برای تردد زائران در ایام اربعین حسینی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر پیش از ظهر امروز (شنبه) در جریان سفر به استان کرمانشاه با حضور در شهرستان قصرشیرین، از بخش‌های مختلف پایانه مرزی خسروی بازدید کرد و از پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های در دست اقدام برای تکمیل زیرساخت‌ها و تجهیز امکانات جهت خدمت به زائرین اربعین مطلع شد.  

معاون اول رئیس جمهور همچنین با تعدادی از مردم و زائرین که در این پایانه حضور داشتند گفتگو کرد و دستورات لازم را جهت رفاه حال زائران صادر کرد.  

در جریان این بازدید مسئولین استان و مدیران پایانه مرزی خسروی نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای تسهیل سفر اربعین و تردد زائران به معاون اول رییس‌جمهور ارائه کردند و به تشریح برنامه ریزی‌ها برای ارتقاء خدمات و تکمیل زیرساخت‌ها طی روز‌های آینده پرداختند.  

بر اساس گزارش ارائه شده در حال حاضر ۱۴ هزار متر مربع از ۱۲ هکتار پایانه مرزی خسروی مسقف است و دو سالن جدا با امکانات گرمایشی و سرمایشی و سایر امکانات رفاهی برای رفت و برگشت زائران درنظر گرفته شده است.

همچنین امکانات بهداشتی در داخل و خارج پایانه فراهم شده و ۵۸ گیت برای عبور زائران تدارک دیده شده است که هر یک از این گیت‌ها مجهز به اتاق جداگانه با امکانات و تجهیزات لازم است.  

مسئولان پایانه مرزی خسروی در جریان بازدید امروز معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کردند که راه‌های منتهی به این پایانه به طور کامل آسفالت شده و سیستم ایمنی و خط کشی جاده‌ها و همچنین علائم راهنمایی و رانندگی، مبلمان جاده‌ای و خدمات رفاهی تکمیل شده است و نصب سایبان و مه‌پاش در مرز‌ها در دست اقدام است که تا ۱۰ روز آینده تکمیل خواهد شد و زائران می‌توانند از ساعت ۵ صبح تا ۵ عصر از این پایانه استفاده کنند.

معاون اول رییس جمهور پس از این بازدید با حضور در جلسه ستاد مدیریت و ساماندهی زائران اربعین در محل پایانه مرزی خسروی با بیان اینکه اهمیت اربعین حسینی بر هیچ یک از مردم و به خصوص اعضای ستاد اربعین پوشیده نیست، گفت: افتخار بزرگی نصیب اعضای ستاد شده که خادم زوار امام حسین (ع) باشند و بی تردید در ثواب زیارت زائرین و شیفتگان حضرت اباعبدالله (ع) شریک خواهند بود.  

مخبر با قدردانی از زحمات و تلاش‌های انجام شده توسط اعضای ستاد اربعین و همه دست اندرکاران برگزاری این راهپیمایی با بیان اینکه امکانات خوبی برای تردد زائران در استان کرمانشاه فراهم شده است، گفت: در بازدید از مرز خسروی تصور نمی‌کردم که این حد از امکانات فراهم شده باشد، ولی تا کنون اطلاع رسانی کافی در خصوص این موضوع انجام نشده است.

وی از رسانه‌ها و رسانه ملی خواست در خصوص تجهیزات و تمهیدات مستقر در تمام پایانه‌های مرزی از جمله مرز خسروی اطلاع رسانی لازم را انجام دهند تا مردم مشارکت و همراهی جدی تری در زمانبندی روز‌های سفر و انتخاب مرز‌ها برای تردد داشته باشند و کمتر با مشکلات ناشی از ازدحام و گرمای هوا مواجه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->